24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροχειρουργικής & 5th International Hyrdocephalus Workshop

News

Ξεκινούν οι εργασίες του 24ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νευροχειρουργικής

Οι νεότερες ιατρικές εξελίξεις στον τομέα της νευροχειρουργικής στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, θα απασχολήσουν τις εργασίες του 24ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νευροχειρουργικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19-20 Μαΐου 2010 στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η διοργάνωση του 24ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νευροχειρουργικής θα συνδυαστεί στο χρονικό διάστημα 20-23 Μαϊου και με το 5th International Hyrdocephalus Workshop, που συνδιοργανώνει η Ελληνική Νευροχειρουργική Εταιρία (ΕΝΧΕ) με το Νευροχειρουργικό Τμήμα του Medical College of Virginia (VA Commonwealth University, USA).

Ακόμη παράλληλα με το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροχειρουργικής θα υλοποιηθεί και η 4η Επιστημονική Συνάντηση Νοσηλευτών Νευροχειρουργικής, υπό την αιγίδα της ΕΝΧΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει παρουσίαση επιστημονικών εργασιών και συζήτηση οργανωτικών νοσηλευτικών θεμάτων, που αφορούν στη νευροχειρουργική.

Οι ανωτέρω 3 διοργανώσεις που θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Creta Maris Convention & Golf Resort, θα έχουν ελεύθερη θεματολογία, συμπεριλαμβάνοντας διαλέξεις Ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων ομιλητών, καθώς επίσης προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 24ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νευροχειρουργικής είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Κουζέλης, Πρόεδρος του 5th International Hyrdocephalus Workshop είναι ο Δρ. Harold Rekate και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της 4ης Επιστημονικής Συνάντησης Νοσηλευτών Νευροχειρουργικής η κα. Κυριακή Ζερβάκη.

Πληροφορίες και εγγραφές: www.neurosurgery10.gr και www.hydrocephaluscrete2010.gr
Τη συνεδριακή οργάνωση έχει αναλάβει η εταιρία ARTION Conferences & Events.