Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Θωμαΐδης: «Να φέρουμε ξανά την παραγωγική δραστηριότητα στην Κεντρική Μακεδονία»

News

«Να φέρουμε ξανά την παραγωγική δραστηριότητα στην Κεντρική Μακεδονία, να αλλάξει το μοντέλο ανάπτυξης από καταναλωτικό σε δημιουργικό» επισήμανε χθες ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Βασίλης Θωμαΐδης, κατά τη διάρκεια του «Πάρτυ Ανάπτυξης», που διοργάνωσε στην Αποθήκη ΄Γ του λιμένα Θεσσαλονίκης.
Απευθυνόμενος σε πάνω από 300 φίλους του ο Υποψήφιος για το Νομό Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό, «Μέτωπο Ανάπτυξης» του Μάρκου Μπόλαρη, τόνισε ακόμη πως το πρόγραμμα του συνδυασμού, στον οποίο ανήκει, προσφέρει ένα όραμα για την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και γεννά ελπίδες για δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και διεύρυνση της επιχειρηματικότητας σε δυναμικούς κλάδους της τοπικής οικονομίας.

Παρόντες στο «Πάρτυ Ανάπτυξης» ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης και ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Πασχαλίδης.

Ο κ. Μπόλαρης στο χαιρετισμό του επισήμανε πως ο συνδυασμός του με όλους τους υποψηφίους του πραγματοποιεί έναν όμορφο αγώνα για την ανάπτυξη, ενώ ο κ. Πασχαλίδης υπογράμμισε πως η ψήφος στις 7 Νοεμβρίου δεν είναι παίξε-γέλασε για να την αφήσουμε στην τύχη της και απεύθυνε κάλεσμα στον αγώνα για μία μεγάλη ανατροπή στην Κεντρική Μακεδονία.

Να σημειωθεί ότι εκτός από υποψήφιους του συνδυασμού, «Μέτωπο Ανάπτυξης», που βρέθηκαν χθες στο «Πάρτυ Ανάπτυξης» του Βασίλη Θωμαΐδη, παρούσα ήταν και η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κα. Χρύσα Αράπογλου.