Περιφερειακές εκλογές 2010 – «Πάρτυ Ανάπτυξης» με το Βασίλη Θωμαΐδη

News

«Πάρτυ Ανάπτυξης» με στόχο τη νίκη στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, αποτελεί η εκδήλωση για χαλαρή κουβέντα και ποτό, που διοργανώνει στις 3 Νοεμβρίου, στις 20:00 το βράδυ, στην Αποθήκη ΄Γ στο λιμάνι Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Θωμαΐδης, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Μέτωπο Ανάπτυξης» του Μάρκου Μπόλαρη.

Ένα «Πάρτυ Ανάπτυξης», στο οποίο ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νομό Θεσσαλονίκης, Βασίλης Θωμαΐδης, θα παρουσιάσει τεκμηριωμένα τις θέσεις του, οι οποίες ενταγμένες στο Πρόγραμμα του Συνδυασμού του Μάρκου Μπόλαρη, δίνουν διέξοδο για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Ένα αύριο, το οποίο με την υλοποίηση ενός συγκεκριμένου σχεδίου, δημιουργεί τη δυνατότητα για απασχόληση και ευημερία στον τόπο μας, στη Θεσσαλονίκη και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε όλες τις χαμένες ευκαιρίες και να κάνουμε πράξη τις μεγάλες προοπτικές της περιοχής μας.

Ο Βασίλης Θωμαϊδης, προερχόμενος από τον επιχειρηματικό στίβο και με μακρά και επιτυχημένη πορεία στο πεδίο της προσπάθειας της χώρας να καταστεί μία εξωστρεφής οικονομία, και από τη θέση του προέδρου των εξαγωγέων για τα τελευταία 4 χρόνια, δεσμεύεται για την εφαρμογή μίας πορείας ανάπτυξης, με διαφάνεια, χωρίς αγκυλώσεις και μακριά από ξεπερασμένες αντιλήψεις του παρελθόντος.

«Με εκτίμηση για την κρίση σας, πιστεύω ότι η δική μου συμμετοχή στο περιφερειακό συμβούλιο θα είναι για το καλό της ανάπτυξης και της προόδου» υπογραμμίζει ο κ. Θωμαΐδης.

Παρών στο “Πάρτυ Ανάπτυξης” και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, που αποτελεί την “αιχμή του δόρατος” και εγγύηση για ένα μέτωπο ανάπτυξης στην περιοχή μας.

Σας περιμένουμε όλους στο «Πάρτυ Ανάπτυξης» την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 20:00, στην Αποθήκη ΄Γ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.