ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7.12.2015

News

7.12.2015

20 χρόνια ARTION Conferences & Events

20 χρόνια λειτουργίας γιορτάζει η ARTION Conferences & Events, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο δημιουργίας και επιτυχούς πορείας στη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων τόσο σε Ελλάδα, όσο και εξωτερικό.

Η εταιρεία που ιδρύθηκε από τις αδερφές Δέσποινα και Βαλεντίνη Αμαραντίδου το 1995 ξεκίνησε προσφέροντας υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων, μετάφρασης-διερμηνείας και διοικητικής υποστήριξης. Την ατζέντα της εικοσαετούς της πορείας συνέθεσαν οι επιτυχείς αναλήψεις διεθνών έργων, οι εκδηλώσεις διπλωματικού χαρακτήρα, οι εκπροσωπήσεις παγκόσμιων ομοσπονδιών και οι διοργανώσεις διεθνούς βεληνεκούς σε Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Για να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, η ARTION τα τελευταία χρόνια εστίασε την επιχειρηματική της δράση κατά ένα μεγάλο μέρος στη μετάκληση ευρωπαϊκών και διεθνών διοργανώσεων τονώνοντας την τοπική οικονομία, αλλά και την εθνική υπερηφάνεια. Σταδιακά η εταιρεία μετεξελίχθηκε σε επαγγελματία οργανωτή συνεδρίων (Professional Congress Organiser), αναλαμβάνοντας σειρά συνεδρίων στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Το πελατολόγιο διευρύνθηκε με τη σύναψη δυναμικών συνεργασιών, κατοχυρώνοντας τη θέση της εταιρείας στον κλάδο του συνεδριακού τουρισμού διεθνώς και επισφραγίζοντας την επιτυχή της πορεία σε αυτόν.

Το επερχόμενο έτος, η ARTION έχοντας υλοποιήσει δεκάδες έργα εθνικού και διεθνούς επιπέδου προετοιμάζεται για την υλοποίηση σειράς σημαντικών διεπιστημονικών συνεδρίων και τη συμμετοχή σε μεγάλες εκθέσεις και εκδηλώσεις του κλάδου σε όλον τον κόσμο. Μερικές εξ αυτών: Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων (Θεσσαλονίκη), Ευρωπαϊκό Συνέδριο στη Βιομηχανική Συντήρηση (Αθήνα), Παγκόσμιο Συνέδριο Υδροκεφαλίας (Καρθαγένη, Κολομβία), Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνταξιούχων Ευρωπαϊκής Ένωσης (Τεργέστη, Ιταλία),  Διεθνές Συνέδριο Ιατρικών Συλλόγων ΝΑ Ευρώπης (Θεσσαλονίκη), κ.ά.

Η ARTION γίνεται 20 χρονών και όπως πάντα εργάζεται εντατικά, εστιάζοντας στο αύριο και τις σύγχρονες εξελίξεις. Συνοδοιπόροι στην έως πρότινος επιτυχημένη πορεία της οι καταξιωμένοι συνεργάτες  της.

Η εταιρεία
Η εταιρεία ARTION εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Οργανωτών Συνεδρίων – ICCA, του Διεθνούς Δικτύου Διοργανωτών Συνεδρίων World PCO Alliance, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Ενώσεων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – EFAPCO, του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ, του Athens Convention & Visitors Bureau – ACVB και του Thessaloniki Convention Bureau – TCB.