
Είναι χαρά και τιμή μας να σας προσκαλέσουμε στην 4η έκδοση της Παγκόσμιας Διάσκεψης για τα Δάση για τη Δημόσια Υγεία που θα διεξαχθεί στην πόλη του Λουξεμβούργου από τις 21 έως τις 24 Μαΐου 2025.
Έχουμε το προνόμιο να προσκαλέσουμε επιστήμονες από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν το Συνέδριο, να παρουσιάσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα και να μοιραστούν τις γνώσεις τους σε αυτόν τον νέο πολυεπιστημονικό τομέα. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και συνάδελφοι είναι επίσης ευπρόσδεκτοι.
Η 4η Παγκόσμια Διάσκεψη για τα Δάση για τη Δημόσια Υγεία, 21-24 Μαΐου 2025, στο Λουξεμβούργο της πόλης του Λουξεμβούργου, θα συνεχίσει τις προσπάθειές μας για να βρούμε μια βιώσιμη κατεύθυνση για τον πολυεπιστημονικό τομέα των δασών, των χώρων πρασίνου και της ανθρώπινης υγείας. Θα τονίσουμε το παγκόσμιο μήνυμα αυτής της Διάσκεψης: τα δάση, τα δάση της πόλης, τα πάρκα και άλλοι χώροι πρασίνου πρέπει να ενσωματωθούν στις πολιτικές και τους στόχους των Διεθνών Οργανισμών και στα Εθνικά συστήματα Δημόσιας Υγείας, πολιτικές και πρακτικές για μια υγιή και βιώσιμη κοινωνία.
Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Λουξεμβούργο!