Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στο 8o Cereals & Europe Spring Meeting 2024 που θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Απριλίου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Στη σημερινή εποχή που αντιμετωπίζουμε πολλές προκλήσεις, από την κλιματική αλλαγή έως την αλυσίδα εφοδιασμού σιτηρών, από την τεχνολογική ανάπτυξη και τη ζήτηση των καταναλωτών, συνειδητοποιούμε περισσότερο από ποτέ ότι η ασφάλεια, η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων από σιτηρά είναι εξαιρετικά σημαντικές για τη διατροφή του μελλοντικού πληθυσμού και υποστηρίζει την υγεία του. Η Cereals & Grain Association (πρώην AACC International) συνεχίζει να προωθεί την επιστήμη των δημητριακών και την τεχνολογία αρτοποιίας παρέχοντας την τελευταία έρευνα, τις τάσεις και τις προοπτικές από όλο τον κόσμο/την Ευρώπη.

Η 8η CESM 2024, θα συγκεντρώσει εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας από διάφορους τομείς για να παραμείνουν ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στον συναρπαστικό κόσμο των δημητριακών. Η συνάντηση θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των γεωπονικών και κλιματικών πτυχών των συστημάτων δημητριακών, της διατροφής και της υγείας, της ποιότητας, της ασφάλειας και της αντίληψης των καταναλωτών για τα προϊόντα δημητριακών, της καινοτομίας και της προστιθέμενης αξίας στην αλυσίδα των δημητριακών.

Σας προσκαλούμε σε αυτή την παραγωγική και συναρπαστική συνάντηση. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε όλους προσωπικά στο όμορφο Ζάγκρεμπ!

Event Detail

10 Απριλίου, 2024 2:50 μμ
12 Απριλίου, 2024 2:50 μμ
Zagreb, Croatia

Organizers

cesm@artion.com.gr
302310257809