Εκ μέρους της τοπικής οργανωτικής επιτροπής, είναι τιμή και χαρά μας να προσκαλέσουμε επιστήμονες από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στο 19ο Food Colloids Conference στη Θεσσαλονίκη από τις 14 έως τις 18 Απριλίου 2024.
Στόχος του συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή διεθνείς εμπειρογνώμονες από τον ακαδημαϊκό και βιομηχανικό χώρο, προκειμένου να μοιραστούν την τελευταία τους έρευνα και γνώση στον πολύπλοκο και συναρπαστικό κόσμο των κολλοειδών τροφίμων. Το 19ο Food Colloids Conference δίνει έμφαση στις τελευταίες τάσεις στα κολλοειδή συστήματα τροφίμων καλύπτοντας ταυτόχρονα τις κλασικές αλλά και τις σύγχρονες πτυχές της φυσικοχημείας στον τομέα. Το φετινό συνέδριο έχει επίσης ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα με καθαρές, φιλικές προς το περιβάλλον, φυτικές προσεγγίσεις.
Το διετές συνέδριο έχει μακρά ιστορία που ξεκίνησε το 1986 στο Leeds και συγκεντρώνει, έκτοτε, επιστήμονες από πολλούς κλάδους που εστιάζουν στις φυσικοχημικές πτυχές των κολλοειδών συστημάτων για τα τρόφιμα.
Εκ μέρους της τοπικής οργανωτικής επιτροπής και της διεθνούς οργανωτικής επιτροπής, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2024 για μια γόνιμη επιστήμη των κολλοειδών τροφίμων!