Ποιοι είμαστε

On time

Η ARTIONείναι μία εταιρεία εξειδικευμένη στη Διοργάνωση Συνεδρίων (Professional Congress Organiser – PCO) και τη Διοικητική Διαχείριση Επιστημονικών Ενώσεων (Association Management Company – AMC).

Από το 1995, η ARTION παρέχει προηγμένες υπηρεσίες σε διεθνείς Επιστημονικές Εταιρείες και Οργανισμούς, ενώ διοργανώνει υψηλής ποιότητας συνέδρια και εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

H ARTION αναπτύσσει εξειδικευμένες προτάσεις και παρέχει εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τον ανταγωνισμό της σύγχρονης αγοράς.

Σήμα κατατεθέν της ARTION είναι η δέσμευση για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αποτελεσματικού σχεδιασμού και αποδοτικής οργάνωσης, με κύριο γνώμονα την προσαρμογή στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Why us

«Αποτελεί έναν έμπιστο συνεργάτη για πάνω από 29 έτη!»

Ἄρτιον, η αρχαία αυτή ελληνική λέξη εννοιολογικά συνδυάζει την αρμονία, την τελειότητα και το ολοκληρωμένο. Το Ἄρτιον εκφράζει το έργο μας για περισσότερα από 29 χρόνια και αποτελεί το πρότυπό μας.

«Φιλοξενεί μία έμπειρη και δυναμική ομάδα, πάντα έτοιμη για την επόμενη πρόκληση»

Η ARTION είναι μια εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αναθέσεις έργων διεθνώς. Ο πυλώνας του έργου μας είναι αναμφισβήτητα η ομάδα μας που συνδυάζει το νεανικό και δυναμικό πνεύμα με την αρμονία και την τεχνογνωσία της πολυετούς εμπειρίας. Όλα τα μέλη της εταιρείας μας διαθέτουν εξαιρετικό πολυπολιτισμικό υπόβαθρο και εργάζονται σε διεθνές περιβάλλον.

Δεσμεύεται για παροχή ποιότητας και εξατομικευμένων υπηρεσιών

Η ARTION διαθέτει Πιστοποίηση για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει, βάσει των απαιτήσεων του Προτύπου ISO 9001:2015 και του Προτύπου ΕΛΟΤ 1435:2009.