News

ARTION Conferences & Events. Απολογισμός 2022.

Υποδεχόμαστε το 2023 – Πιο δυνατοί, πιο σοφοί, πιο περήφανοι!

«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς…», ρωσική παροιμία

 

Τούτες τις στιγμές, λίγο πριν τη γιορτή των Χριστουγέννων, αλλά και τον ερχομό της νέας χρονιάς, σε ένα μικρό απολογισμό… γι’ αυτά που πέρασαν αλλά και για αυτά που θα έρθουν.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, τα σχέδια, τους στόχους, αλλά και τα όνειρά μας! Και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας! Με όλους εσάς, τους συνεργάτες μας, αλλά και συγχρόνως φίλους μας. Τους παλιούς, αλλά και τους νέους, τους Έλληνες, αλλά και ξένους, τους κοντινούς, αλλά κι αυτούς που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας από την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη.

Η τελευταία διετία ήταν ένα σοκ για όλους μας. Δε σας κρύβουμε πως αυτό το εφιαλτικό διάστημα, κάποιες στιγμές νιώσαμε κι εμείς να «λυγίζουμε». Όχι στα πόδια, μα στην ψυχή και στην καρδιά. Νιώσαμε φόβο κι απογοήτευση πως το μέλλον ίσως να ήταν μόνο δυστοπικό, αλλά…

Όχι! Δεν θα το επιτρέπαμε να συμβεί με τίποτα αυτό! Ούτε σε εμάς προσωπικά, αλλά ούτε και στους ανθρώπους που αγαπάμε. «Σηκωθήκαμε» με περηφάνεια, θάρρος κι αξιοπρέπεια! Κι αυτό, γιατί δεν είμαστε μόνο επιχειρηματίες και σκληρά εργαζόμενοι στρατιώτες στη μάχη της επιβίωσης…είμαστε γυναίκες και άνδρες, και πρωτίστως γονείς! Κι ο γονέας είναι μια μεγάλη και ζεστή «φωλιά-αγκαλιά». Μια φωλιά που αγκαλιάζει, προστατεύει, διδάσκει, προετοιμάζει, δυναμώνει…

Το 2022 ήταν για εμάς μια πρόκληση στην οποία ανταποκριθήκαμε με χαρά και αγάπη – όπως ανταποκρινόμαστε σε ό,τι κάνουμε τα 27 χρόνια παρουσίας μας στον κλάδο του συνεδριακού τουρισμού. Ταξιδέψαμε από το Γκέτεμποργκ ως το Μόντρεαλ, από τη Βαρκελώνη ως το Βελιγράδι, από τη Φλώρινα ως την Κρήτη, και σε κάθε προορισμό μας, σε όλες τις γωνιές της γης, τοποθετούσαμε μια σπιθαμή Ελλάδας και φέρναμε πίσω γνώση, εμπειρία, εικόνες και έργα που θα μας κάνουν καλύτερους.

Το 2022 ήταν μια αξέχαστη χρονιά για εμάς, και σίγουρα θα μας διδάσκει πολλά τα επόμενα χρόνια. Κι αυτό γιατί:

  • Ξεπεράσαμε κυριολεκτικά τα όριά μας! Ανακαλύψαμε στον εαυτό μας δυνάμεις που ούτε οι ίδιοι γνωρίζαμε πως έχουμε. Στο τέλος όμως, βγήκαμε πιο σοφοί, πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι.
  • Λάβαμε εξαιρετικά μαθήματα γνώσης και εμπειρίας. Με σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα, και πρωτίστως ομαδικό πνεύμα εργασίας.
  • Επαναπροσδιορίσαμε σχεδόν τα πάντα. Από τον τρόπο σκέψης και δουλειάς, μέχρι τη φιλοσοφία ζωής μας.
  • Νιώσαμε και νιώθουμε πολύ περήφανοι! Για τους καρπούς της δουλειάς μας, για την ικανοποίηση των αναγκών πελατών και συνεργατών μας.
  • Συγκινούμαστε για την εμπιστοσύνη και την επανάληψη συνεργασιών σε πρακτικό, συναισθηματικό και ηθικό επίπεδο! Μια από τις καλύτερες αμοιβές της δουλειάς μας.
  • Καυχιόμαστε πως η ομάδα μας είναι μια «ομάδα που κερδίζει»! Δεν υπάρχουν μυστικές ή θαυματουργές συνταγές. Υπάρχει μόνο συλλογική προσπάθεια, εξαιρετικό δέσιμο, συνεργασία, ταπεινότητα, και αγάπη για αυτό που κάνουμε
  • Αποχαιρετούμε το 2022 με θετικά πρόσημα!
  • Υποδεχόμαστε και αναμένουμε τον ερχομό το 2023 με ανυπομονησία. Θέτουμε καινούριους στόχους, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα.
  • Υποσχόμαστε σε εσάς αλλά και σε εμάς πως θα συνεχίσουμε να τηρούμε και να ακολουθήσουμε με σταθερότητα τις αρχές και αξίες μας: Ήθος και εντιμότητα, προσήλωση και αφοσίωση στο έργο μας, σεβασμός και ικανοποίηση του πελατών-συνεργατών μας με παροχή ποιοτικών και πιστοποιημένων υπηρεσιών.

 

Η ομάδα της ARTION, σας εύχεται Καλή και Ευλογημένη χρονιά!