Ιστορικό

25 χρόνια με λίγα λόγια!

H ARTION αποτελεί έναν έμπιστο συνεργάτη για πάνω από 25 έτη!

Ἄρτιον, η αρχαία αυτή ελληνική λέξη εννοιολογικά συνδυάζει την αρμονία, την τελειότητα και το ολοκληρωμένο.

Η ARTION ιδρύθηκε το 1995 προσφέροντας Υπηρεσίες

  • Υποστήριξης Εκδηλώσεων
  • Μετάφρασης και Διερμηνείας
  • Διοικητικής Υποστήριξης

Από το 1998 η ARTION αναλαμβάνει την επιτυχή διοργάνωση, σειράς Εκδηλώσεων Διπλωματικού χαρακτήρα, μεταξύ των οποίων:

  • Συναντήσεις Κορυφής Υπουργών Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων
  • Επίσημη Επίσκεψη της Βασιλείας της Ισπανίας στην Ελλάδα
  • Συνάντηση της Εθνικής Επιτροπής της Ολυμπιακής Επιτροπής
  • Συνέδριο Πρεσβευτών Ηνωμένων Εθνών στην Αθήνα
  • Επίσημη Επίσκεψη του Αυστριακού Καγκελάριου στην Ελλάδα

Με την πάροδο του χρόνου, το πελατολόγιο της διευρύνεται, συνάπτοντας δυναμικές διεθνείς συνεργασίες.

gnto Από το 2002 και έπειτα από Ανοιχτό Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό η ARTION επιλέγεται ως Αποκλειστικός Συνεργάτης Διοργάνωσης Συνεδρίων για το CEDEFOP – το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης.
eeth_logo Το 2010, η ARTION αναπτύσσει πλέον οργανωμένα Υπηρεσίες Διεκδίκησης και Μετάκλησης Διεθνών Συνεδρίων καταθέτοντας επίσημα την πρώτη της Διεκδίκηση.

Παράλληλα, μία νέα Ευρωπαϊκή Συνεργασία ξεκινά με την AIACE (Διεθνή Ένωση απερχόμενων Αξιωματούχων Ευρωπαϊκής Επιτροπής).

ICCA_logo Το 2011 η ARTION διεκδικεί με επιτυχία, για τη Θεσσαλονίκη, τη φιλοξενία του ICCA Joint 4 Chapter Summit, της Συνάντησης Κορυφής των Επαγγελματιών του Συνεδριακού Κλάδου, της Παγκόσμιας Ένωσης Συνεδρίων.

Ακόμη, οι συνεργάτες του Διεθνούς Δικτύου Διοργανωτών Συνεδρίων World PCO Alliance επέλεξαν και καλωσόρισαν την ARTION ως νέο μέλος της Ένωσης – τη μοναδική ελληνική εταιρεία που συμμετέχει στο Δίκτυο.

EFAPCO Το 2012 και έπειτα από πολυετείς και εργώδης διαδικασίες, η ARTION για λογαριασμό της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος διεκδικεί με επιτυχία τη φιλοξενία στην Αθήνα, του Διεθνούς Συνεδρίου της WACS (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων) για το 2016.
sete

Παράλληλα, ταξιδεύει στο San Juan του Puerto Ricoπαρουσιάζοντας μία από τις τέσσερεις καλύτερες καμπάνιες τουριστικού μάρκετινγκ παγκοσμίως, στο πλαίσιο του βραβείου ICCA Best Marketing Award, της Διεθνούς Ένωσης Οργανωτών Συνεδρίων – ICCA.

HATTA Το 2013 και έχοντας ήδη καταγράψει οχτώ χρόνια επιτυχούς συνεργασίας με το CEDEFOP, κατά την περίοδο 2002 – 2009, η ARTION διεκδικεί με επιτυχία ακόμη μία φορά τον Ανοιχτό Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, αναλαμβάνοντας τον τιμητικό ρόλο του Αποκλειστικού Συνεργάτη Διοργάνωσης Συνεδρίων του Οργανισμού.

Την ίδια χρονιά, η ARTION επεκτείνεται προς τη Μαύρη Θάλασσα, με την ίδρυση της ARTION Black Sea, με έδρα την Τιφλίδα της Γεωργίας.

Το 2014 η ARTION έχοντας υλοποιήσει δεκάδες Έργα εθνικού και διεθνούς επιπέδου προετοιμάζεται για την υλοποίηση σειράς άλλων Διεθνών Διεπιστημονικών Συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στο Ετήσιο Πρόγραμμα Έργων περιλαμβάνονται ακόμη Διεθνείς Εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις.
ACVB logo

Το 2020, η ARTION γιορτάζει τα 25 γεμάτα επιτυχίες χρόνια της και εργάζεται εντατικά, εστιάζοντας στο αύριο και στην εξέλιξη.