Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να σας καλωσορίσουμε στην Τουλούζη της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Συνέδριο Υδροκεφάλου, από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2025.
Το Hydrocephalus 2025 θα καλύψει ένα πλήρες φάσμα του υδροκεφάλου και των CSF διαταραχών που επηρεάζουν τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες, και έτσι ετοιμάζουμε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα με ενδιαφέροντα και αμφιλεγόμενα θέματα. Προσκαλούμε κλινικούς ιατρούς της νευροχειρουργικής, της νευρολογίας, της παιδιατρικής, της ακτινολογίας, της γηριατρικής και της ψυχιατρικής, βασικούς επιστήμονες, μηχανικούς, νοσηλευτές, θεραπευτές, τεχνικούς, νευροψυχολόγους, συνηγόρους των ασθενών και άλλους που ενδιαφέρονται για τον υδροκέφαλο να συμμετάσχουν και να μοιραστούν μαζί μας γνώσεις, καινοτόμες ιδέες και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες.
Εκ μέρους της Εταιρείας Υδροκεφάλου, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε θερμά στην Τουλούζη τον Σεπτέμβριο του 2025, για ένα εξαιρετικό συνέδριο, σε μια πραγματικά εμπνευσμένη τοποθεσία.
Η επιτυχία του συνεδρίου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη συμμετοχή σας!