Προώθηση ενός Νέου Βελτιωμένου και Εύγευστου Εγχώριου Προϊόντος Μυδιών με Μεγάλη Διάρκεια Ζωής στη Συντήρηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ηράκλειο |24.10.2017 Προώθηση ενός Νέου Βελτιωμένου και Εύγευστου Εγχώριου Προϊόντος Μυδιών με Μεγάλη Διάρκεια Ζωής στη Συντήρηση Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου SUCCESS “Strategic Use of Competitiveness towards Consolidating the Economic Sustainability of the European Seafood Sector” το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα την Προώθηση ενός Νέου…