Υπηρεσίες

Διοργάνωση Συνεδρίων

Η ARTION εξειδικεύεται στη διοργάνωση υψηλού επιπέδου συνεδρίων και εκδηλώσεων διεθνώς. Έχει δημιουργήσει μία άριστα εκπαιδευμένη και καταρτισμένη ομάδα, η οποία φροντίζει για την επαγγελματική επικοινωνία, τη διαχείριση έργου, τη γραμματειακή υποστήριξη του επιστημονικού προγράμματος, την εξυπηρέτηση των συνέδρων, την προσέλκυση χορηγών, το κοινωνικό πρόγραμμα, διασφαλίζοντας παράλληλα τις κατάλληλες συνθήκες και ένα άνετο περιβάλλον για τους συμμετέχοντες του συνεδρίου.
Από την πρώτη ανακοίνωση μέχρι τον θερμό αποχαιρετισμό, οι σύνεδροι απολαμβάνουν αμέριστη φροντίδα και προσοχή. Στην ARTION εξυπηρετούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα και τα πιο απαιτητικά έργα.
Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους επαγγελματίες και εξειδικευμένες εταιρείες στην οπτική επικοινωνία, τις εκδόσεις, τις ειδικές κατασκευές και τα οπτικοακουστικά μέσα, την εστίαση, τη μεταφορά, τη διαμονή, τις θεματικές περιηγήσεις, τα πολιτιστικά προγράμματα και τη διερμηνεία.

Εκδηλώσεις

Ως λάτρεις της λεπτομέρειας και της δημιουργικότητας, στοχεύουμε σε αξιομνημόνευτες εκδηλώσεις που αποτελούν πρότυπο για το μέλλον.
Για τη διαδικτυακή ή υβριδική εκδήλωσή σας, η ARTION διαθέτει εξειδικευμένη in-house ομάδα και την ιδανική ψηφιακή πλατφόρμα με τη χρήση της οποίας διασφαλίζεται η απρόσκοπτη ψηφιακή σύνδεση καθώς και η απαραίτητη αλληλεπίδραση των διαφόρων χρηστών μεταξύ τους.
Οι διαδικτυακές διοργανώσεις της ARTION πραγματικά ξεχωρίζουν! Είμαστε έμπειροι σχεδιαστές και παρέχουμε πρωτότυπες ιδέες για την οργάνωση και σκηνοθεσία, την καμπάνια, την εξατομικευμένη επίδειξη θέματος, μίας εκδήλωσης που θα σας μείνει αξέχαστη!

Ταξίδια Κινήτρων & Εταιρικές Συναντήσεις

Η ARTION εκτιμά τη σημασία των ταξιδιών επιβράβευσης για την ομάδα σας. Οι εταιρικές συναντήσεις και τα ταξίδια κινήτρων, που προσφέρονται ως επιβράβευση, καλλιεργούν το ομαδικό πνεύμα στα στελέχη σας και συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη του οργανισμού σας.
Η ARTION συνεργάζεται στενά μαζί σας και προσαρμόζει τον σχεδιασμό του έργου σύμφωνα με τους στόχους και τις ανάγκες τις δικές σας, αλλά και των προσκεκλημένων σας.
Η ARTION αναπτύσσει εντυπωσιακές προτάσεις και παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.
Η βαθιά γνώση, η πείρα, οι δεξιότητες, η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση, έχουν ως αποτέλεσμα δράσεις και δραστηριότητες υψηλού επιπέδου που πετυχαίνουν τους στόχους σας για μία αξέχαστη εμπειρία.

Διοίκηση Επιστημονικών Εταιρειών

Η ARTION προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης, επικοινωνίας και διοικητικής υποστήριξης σε Επιστημονικές Εταιρείες, Συνδέσμους και Οργανισμούς που διατηρούν μέλη. Με πολύχρονη και πολυεπίπεδη εμπειρία, έχοντας πλήρη επίγνωση των αναγκών ενός οργανισμού που διατηρεί μέλη και παρέχει επιστημονικό έργο, οργανώνουμε δομές και συστηματοποιούμε διαδικασίες που βοηθούν στην αποτελεσματική λειτουργία και ανάπτυξή του. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας διοικητική υποστήριξη και εξελιγμένα προγράμματα επικοινωνίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο απολαμβάνει τα οφέλη της επαγγελματικής υποστήριξης και της εφαρμογής της στρατηγικής και των αποφάσεών του. Το προφίλ του οργανισμού αναβαθμίζεται με την αξιοποίηση της κατάλληλης επικοινωνιακής πολιτικής και των δημοσίων σχέσεων, και ο κύκλος εργασιών διευρύνεται.

Ανάδειξη Συνεδριακών Υποδομών & Προορισμών

Η ARTION, μέσω της διεθνούς δράσης και δικτύωσής της, αναλαμβάνει με πείρα και τεχνογνωσία, την επαγγελματική επικοινωνία και προώθηση ενός τόπου ή χώρου που μπορεί και φιλοδοξεί να φιλοξενήσει συνέδρια.
Μία ομάδα έργου, με γνώση των απαιτήσεων των διοργανωτών συνεδρίων και διεθνείς διασυνδέσεις, προωθεί και αναδεικνύει τον προορισμό σε στοχευμένο επαγγελματικό κοινό που αποφασίζει για την φιλοξενία του επόμενου συνεδρίου ή εκδήλωσής του.

Διεκδίκηση Διεθνών Συνεδρίων

Η ARTION δραστηριοποιείται ενεργά στη διεκδίκηση διεθνών συνεδρίων με σκοπό την πραγματοποίησή τους στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Καθοδηγούμε το φορέα διεκδίκησης σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, συντονίζοντας τις δράσεις που απαιτούνται: από την κατάρτιση του φακέλου διεκδίκησης και τη συλλογή εγγράφων, έως την τελική παρουσίαση, τη ψηφοφορία, τις στρατηγικές lobbying και τον επιτυχή συντονισμό.
Τα οφέλη φιλοξενίας ενός διεθνούς συνεδρίου στον τόπο μας είναι πολυπεπίπεδα: ενίσχυση του διεθνούς κύρους του φορέα διεκδίκησης, προβολή της χώρας μας και τόνωση της τοπικής οικονομίας, δικτύωση των επιστημόνων μας με το εξωτερικό, προσέλκυση περεταίρω έργων και συνεργειών.