Υπηρεσίες

Διοργάνωση Συνεδρίων

Η ARTION έχει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση συνεδρίων και μια εξαιρετικά εκπαιδευμένη και καταρτισμένη ομάδα που φροντίζει για την επαγγελματική επικοινωνία, την άνετη μεταφορά, τη φιλοξενία συνεργατών ή συμμετεχόντων στον χώρο, την αρωγή των εργασιακών συνεδριάσεων καθώς και των κοινωνικών εκδηλώσεων. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες της πιο απαιτητικής οργάνωσης, από την πρώτη ανακοίνωση μέχρι και τον ζεστό αποχαιρετισμό των συμμετεχόντων.
Η ARTION  επιλέγει συνεργάτες που είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες και εξειδικευμένες εταιρίες, παρέχοντας αποδεδειγμένα τις καλύτερες υπηρεσίες στην οπτική επικοινωνία, στη γραμματειακή υποστήριξη, στις ειδικές κατασκευές και τα οπτικοακουστικά μέσα, στον τομέα τροφοδοσίας, στη μετακίνηση και τη μεταφορά, στην επιλογή ξενοδοχείων, στις θεματικές εκδρομές, στα καλλιτεχνικά προγράμματα και στη διερμηνεία.

Εκδηλώσεις

Η βασική δραστηριότητα από τη δημιουργία της ARTION  ήταν η διοργάνωση εκδηλώσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δίνουμε προτεραιότητα στην άμεση ενημέρωσή σας και μια βαθιά έμφαση στις λεπτομέρειες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη εξυπηρέτηση. Είτε πρόκειται για εκθέσεις, προβολή νέων προϊόντων, εορταστικά δείπνα ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, η έμπειρη ομάδα μας θα είναι πλήρως αφοσιωμένη στη μοναδικότητα της πρωτοβουλίας σας και θα καταστήσει το έργο σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Στόχος μας είναι να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και να αναπτύξουμε την πρωτοτυπία του γεγονότος. Επιπλέον, η ομάδα μας δέχεται πάντα τις καινοτόμες ιδέες με έντονο ενθουσιασμό και στοχεύει στην αποτελεσματική υλοποίηση αυτών.

Virtual & Hybrid Events

Ο νέος και πρωτοποριακός τρόπος αλληλεπίδρασης!
Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο οργάνωσης συνεδρίων, η Artion Conferences & Events παρέχει πλήρεις υπηρεσίες για το ψηφιακό ή υβριδικό σας συνέδριο ή εκδήλωση.
Οι εκδηλώσεις πλέον αλλάζουν και εμείς είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σωστά και υπεύθυνα σε αυτές τις νέες απαιτητικές συνθήκες.
Σας προσφέρουμε μία ψηφιακή πλατφόρμα διεξαγωγής συνεδρίων, η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες της υβριδικής ή ψηφιακής σας εκδήλωσης, σεμιναρίου ή ζωντανής μετάδοσης.

Διαχείριση Οργανισμών

Κατανοούμε τη σημασία της λειτουργίας ενός οργανισμού και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε έτοιμοι να απλουστεύσουμε και να διευκολύνουμε τις διαδικασίες της λειτουργίας. Η ARTION προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις υπηρεσίες διαχείρισης ενός οργανισμού. Η δουλειά μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αυξήσει αρχικά την αποτελεσματικότητα και κατ’ επέκταση, τα έσοδα.

Η ARTION συνεργάζεται στενά με τους οργανισμούς για την παροχή υψηλής ποιότητας διοικητικής υποστήριξης και προηγμένης επικοινωνίας. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, η στενή συνεργασία είναι θεμελιώδης για να δημιουργηθεί ο βέλτιστος συντονισμός μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου και των μελών. Επιπλέον, η ταυτότητά σας είναι πολύ σημαντική και γι’αυτό η ARTION υπερέχει στους τομείς της διαχείρισης των μέσων ενημέρωσης, των εκδηλώσεων και των δημοσίων σχέσεων.

Διαχείριση Προορισμών

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η ARTION έχει αναπτύξει βαθιά γνώση του τοπικού περιβάλλοντος και ένα σημαντικό δίκτυο εταίρων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Σήμερα, η ARTION διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία στους πρωτότυπους και ενδιαφέροντες προορισμούς, σε υποδομές υποδοχής, στην ψυχαγωγία και σε δραστηριότητες καθώς και αποτελεσματικές διασυνδέσεις. Οι γνώσεις και η αφοσίωσή μας,  έχουν ως αποτέλεσμα την προσφορά της άριστης ποιότητας υπηρεσιών. Η δυναμική και διεθνής μας ομάδα  θα ανταποκριθεί σίγουρα στις προσδοκίες σας.

Διεθνείς Διαγωνισμοί Συνεδρίων

H ARTION, έχει πολυετή εμπειρία στη διεκδίκηση προσφορών και διαγωνισμών για Διεθνή Συνέδρια στην Ελλάδα, με πολλές επιτυχίες στο δυναμικό της. Η ομάδα μας υποστηρίζει τους οργανισμούς σε κάθε βήμα της διαδικασίας και συντονίζει όλες τις ενέργειες· από την τεκμηρίωση προσφορών μέχρι την τελική παρουσίαση. Με την προσφορά των υπηρεσιών μας, ο οργανισμός σας θα αναπτύξει ένα ισχυρό, διεθνές δίκτυο και θα δημιουργήσει ευκαιρίες, οι οποίες θα συμβάλλουν στην περαιτέρω έρευνα και ανάπτυξη.