8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας

News

Ένα από τα σημαντικότερα ιατρικά και επιστημονικά γεγονότα της φετινής χρονιάς, αποτελεί το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροχειρουργικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19-20 Μαΐου 2010 στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η διοργάνωση του 24ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νευροχειρουργικής θα συνδυαστεί και φέτος με την 4η Επιστημονική Συνάντηση Νοσηλευτών Νευροχειρουργικής, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας (ΕΝΧΕ), κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει παρουσίαση επιστημονικών εργασιών και συζήτηση οργανωτικών νοσηλευτικών θεμάτων, που αφορούν στη νευροχειρουργική.

Ακολουθεί στις 20-23 Μαΐου 2010 το 5th International Hyrdocephalus Workshop, που συνδιοργανώνει η ΕΝΧΕ με το Νευροχειρουργικό Τμήμα του MedicalCollegeofVirginia(VACommonwealthUniversity, USA).

Οι ανωτέρω 3 διοργανώσεις που θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Creta Maris Convention & Golf Resort, θα έχουν ελεύθερη θεματολογία, συμπεριλαμβάνοντας διαλέξεις Ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων ομιλητών, καθώς επίσης προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 24ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νευροχειρουργικής είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Κουζέλης και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της 4ης Επιστημονικής Συνάντησης Νοσηλευτών Νευροχειρουργικής η κα. Κυριακή Ζερβάκη.

Πληροφορίες και εγγραφές:

www.neurosurgery10.gr και www.hydrocephaluscrete2010.gr

Τη συνεδριακή οργάνωση έχει αναλάβει η εταιρία ARTION Conferences & Events.