Προώθηση ενός Νέου Βελτιωμένου και Εύγευστου Εγχώριου Προϊόντος Μυδιών με Μεγάλη Διάρκεια Ζωής στη Συντήρηση

News

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Ηράκλειο |24.10.2017

Προώθηση ενός Νέου Βελτιωμένου και Εύγευστου Εγχώριου Προϊόντος Μυδιών

με Μεγάλη Διάρκεια Ζωής στη Συντήρηση

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου SUCCESS “Strategic Use of Competitiveness towards Consolidating the Economic Sustainability of the European Seafood Sector” το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα την Προώθηση ενός Νέου Βελτιωμένου και Εύγευστου Εγχώριου Προϊόντος Μυδιών με Μεγάλη Διάρκεια Ζωής στη Συντήρηση, που απευθύνεται σε σεφ και επαγγελματίες του κλάδου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, ώρα 15.30 στο Galaxy Hotel, στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας καινοτόμων τεχνικών συντήρησης αποφλοιωμένων μυδιών, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν το νέο προϊόν μέσα από ευφάνταστες συνταγές μαγειρικής τις οποίες θα προετοιμάσει αποκλειστικά για την εκδήλωση ο Yorgos Makris, Corporate Executive Chef, CHC HOTELS.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία των σεφ με το νέο βελτιωμένο προϊόν Μυδιού, και η εξοικείωσή τους με την παρασκευή εδεσμάτων με μύδια διαφορετικού τρόπου συντήρησης και εδεσμάτων παραδοσιακού/τοπικού χαρακτήρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο site της ARTION Conferences & Events και συγκεκριμένα ακολουθώντας το link http://tiny.cc/musselsevent.