Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 – Αυτή η χρονιά «ανήκει» στα στελέχη μας!

News

Για εμάς στην ARTION το ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς δε φέρνει μόνο νέους στόχους, αλλαγές και προσμονή επιτυχίας. Αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία, ώστε να δείξουμε στους ανθρώπους που εργάζονται για εμάς, την ευγνωμοσύνη μας για τη χρονιά που πέρασε αλλά και τις προσδοκίες μας για αυτήν που έρχεται. Μια ομάδα, ενωμένη και δυνατή!

Η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρεία μας, ήταν η αφορμή για να βρεθούμε και να τα πούμε όλοι μαζί λίγο διαφορετικά… Πιο χαλαρά και χωρίς την ένταση της δουλειάς στην καθημερινότητα, σε ένα περιβάλλον εγκάρδιο, άκρως ζεστό και «οικογενειακό»!

Σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία της Θεσσαλονίκης, στο φιλόξενο και πολυτελή χώρο του MAIMI Seafood Restaurant, η «εθιμοτυπική εκδήλωση» μετατράπηκε σύντομα σε μια μικρή αυθόρμητη γιορτή! Ξεκινήσαμε με ευχές, εξαιρετικό φαγητό, συζητήσεις, άφθονο γέλιο και κλείσαμε με την ομαδική φωτογραφία με φόντο τη θάλασσα του Θερμαϊκού και ένα απίστευτο θερμό «ανοιξιάτικο ηλιοβασίλεμα» στην καρδιά του χειμώνα!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την πίτα έκοψε ο κ. Στέλιος Αμαραντίδης, πατέρας της Δέσποινας και Βαλεντίνης Αμαραντίδου, ενώ ο τυχερός της χρονιάς ήταν ο γραφίστας μας Jean Coenraets!

Για εμάς στην ARTION, το 2023 είναι μια χρονιά η οποία «ανήκει» στα στελέχη της! Μια σφιχτοδεμένη ομάδα που έμαθε, αλλά και ξέρει να κερδίζει. Και ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

Και του χρόνου με υγεία!