Διεθνής συμμετοχή με κορυφαίους ομιλητές στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics

News

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών και εκπροσώπων από σημαντικούς ακαδημαϊκούς, παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, εισέρχεται στην τελική ευθεία η διοργάνωση του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics, με τίτλο «SUSTAINABLE SUPPLY CHAIN NETWORKS» που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη στις 18-19 Νοεμβρίου 2014.

Ρόλο-κλειδί για την επιτυχία του Συνεδρίου διαδραματίζουν οι διακεκριμένοι ομιλητές του, όπως είναι ο Dr. Guido Grimaldi, Εμπορικός Διευθυντής Truck and Trailer του Ομίλου Grimaldi, Μέλος της Επιτροπής Short Sea Line της Συνομοσπονδίας Ιταλών Πλοιοκτητών (Confitarma), ο Δρ. Βασίλειος Κούτσης Κύριος Μέτοχος της NORD SERVICES S.A., Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της AKARPORT S.A. και Ειδικός Σύμβουλος Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, ο κος Tobias Wolfgarten Project Manager, Γερμανική Κεντρική Υπηρεσία Διεθνούς Συνεργασίας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (G.O.V.E.T. / BIBB), ο κος Thorsten Huelsmann, Διευθύνων Σύμβουλος του EffizienzCluster Management GmbH, του μεγαλύτερου ερευνητικού Cluster Εταιρειών Logistics στην Ευρώπη, και η Καθηγήτρια Sirpa Kurppa, από το ΜΤΤ Agrifood Research της Φινλανδίας, μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Βιοοικονομία.

Παράλληλα με τους διαπρέποντες κεντρικούς ομιλητές, την εμπειρία τους και την τεχνογνωσία τους στα Logistics θα καταθέσουν εκπρόσωποι: βιομηχανιών και εξειδικευμένων επιχειρήσεων, όπως της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος (Ε.Κ.Ε.), της Metron Α.Ε. (Alumil Group), της Μασούτης Α.Ε, της EQA HELLAS A.E., της GS1 Association Greece, δημόσιων και παραγωγικών φορέων, όπως του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε., του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε., της TRAINOSE Α.Ε., του Ελληνικού Ινστιτούτου Μεταφορών, του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, καθώς και ακαδημαϊκών φορέων, όπως ΑΠΘ, ΕΜΠ, Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, Πανεπιστημίου Πειραιώς, TEI Κεντρικής Μακεδονίας κ.α.

Φορέας διοργάνωσης του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο THE MET στη Θεσσαλονίκη είναι η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) Βορείου Ελλάδος που φιλοδοξεί να αναγάγει τις την εκδήλωση σε πλατφόρμα ανάδειξης και αντιμετώπισης των κρίσιμων προβλημάτων για τη διαχείριση των εφοδιαστικών δικτύων και των Logistics, ως μοχλών ανάπτυξης της χώρας και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

To Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε., του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε., του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσ/νίκης (ΕΒΕΘ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου με παρουσίαση τόσο από τους ακαδημαϊκούς, όσο και από τα στελέχη επιχειρήσεων είναι: Ανάπτυξη Λιμένων ως Κόμβων Διεθνών Εφοδιαστικών Αλυσίδων, Θαλάσσιες και Intermodal Μεταφορές, Green Logistics και Διαχείριση Πράσινων Εφοδιαστικών Αλυσίδων, Βέλτιστες Πρακτικές και Σύγχρονες Προκλήσεις στη Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων, Logistics και Διεθνές Εμπόριο, Ενέργεια και Logistics, Agrologistics, Καινοτομία και Τεχνολογία στα Logistics.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.conference.gascm.org ή να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Συνεδρίου ARTION Conferences & Events: τηλ. 2310257814, 2310272275, fax: 2310272276, e-mail: gascm@artion.com.gr.