Διακρίσεις

WPCOA_logo-ppt_medium Η ARTION έχει την τιμή να είναι το μοναδικό Μέλος με έδρα την Ελλάδα, στον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων PCO Alliance. Τα μέλη του PCO Alliance εκπροσωπούν μία χώρα το καθένα και έχουν επιλεγεί βάσει κριτηρίων που πιστοποιούν την ενεργό δράση τους ως επαγγελματίες, καθώς ο κύριος στόχος του συνδέσμου είναι η συνεργασία των μελών για την ανάπτυξή τους.
IBMA 2012 Μεγάλη επιτυχία αποτελεί η διάκριση της ARTION Conferences & Events στους τέσσερις επικρατέστερους παγκοσμίως για το βραβείο καλύτερης καμπάνιας μάρκετινγκ που απονέμει η Διεθνής Ένωση Οργανωτών Συνεδρίων (ICCA Best Marketing Award). Η καμπάνια αφορούσε την επιτυχή διεκδίκηση της διοργάνωσης του 37ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρχιμαγείρων της WACS στην Αθήνα το 2016, υπό το πρίσμα ενός ιδιαίτερα βεβαρημένου κλίματος για μια ελληνική, και μάλιστα ιδιωτικής πρωτοβουλίας, υποψηφιότητα. Τη διεκδίκηση της διοργάνωσης του Συνεδρίου συντόνισε η ARTION Conferences & Events για λογαριασμό της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
FYPLogosmall Για πέντε συναπτά έτη (2010, 2011, 2012, 2013, 2014) επελέγησαν, ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφιους διεθνώς, Στελέχη της ARTION, για να παρακολουθήσουν το Φόρουμ για Νέους Επαγγελματίες (Forum for Young Professionals) που διοργανώνει κάθε χρόνο η Διεθνής Ένωση Οργανωτών Συνεδρίων (ICCA) στο πλαίσιο της Έκθεσης EIBTM στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Το Φόρουμ αφορά στις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες στο σχεδιασμό, διοργάνωση και διαχείριση Συνεδρίων και Εκδηλώσεων και απαρτίζεται από ομάδα των 20 – 30 Επαγγελματιών. Στο Φόρουμ εκπαιδεύονται νέοι από τις πέντε ηπείρους, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα για ανάπτυξη ισχυρών διασυνδέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων, καθώς και για ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.