Ημερομηνία Διεξαγωγής:
23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Χώρος Διεξαγωγής:
Λάρισα, Ελλάδα
Τύπος Εκδήλωσης:
Πανελλήνια Συνέδρια
Ιστοσελίδα:
69ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας (ΕΕΒΜΒ) με Διεθνή Συμμετοχή

Το Συνέδριo

To 69ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας (ΕΕΒΜΒ) με Διεθνή Συμμετοχή, θα διεξαχθεί στις 23-25 Νοεμβρίου 2018 στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο Larissa Imperial. Μια ημέρα πριν το Συνέδριο (22/11/2018) θα πραγματοποιηθεί επίσης στο ξενοδοχείο Larissa Imperial η 6η Ημερίδα Νέων Επιστημόνων της ΕΕΒΜΒ.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή ερευνητικές ομάδες Ελλήνων Επιστημόνων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς των Βιοεπιστημών, στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, να συμβάλει στην αλληλεπίδραση ή και στις προοπτικές συνεργασίες μεταξύ τους, να αναδείξει σημαντικές προσπάθειες των νέων Ελλήνων ερευνητών και να δώσει τον σφυγμό από το πρόσφατο ερευνητικό έργο καταξιωμένων ερευνητών από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

 

Θεματικές Ενότητες

To Συνέδριο θα είναι ανοιχτό σε όλη τη θεματολογία της σύγχρονης Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας. Μεταξύ των θεματικών ενοτήτων του Συνεδρίου περιλαμβάνονται: Kυτταρική Οργάνωση και Λειτουργία, Κυτταρική Επικοινωνία και Σηματοδότηση, Λειτουργική Γονιδιωματική-Πρωτεομική, Δομή και Λειτουργία Μακρομορίων, Μοριακή/Γενετική Βάση των Ασθενειών, Ανάπτυξη, Διαφοροποίηση και Γήρανση, Βιολογία Συστημάτων-Βιοπληροφορική, Βλαστικά Κύτταρα και Ιστική Αναγέννηση, Ρύθμιση της Γονιδιακής Έκφρασης, Βιολογία του RNA, Βιοτεχνολογία Φυτών και Μικροοργανισμών και η Χημική Βιολογία.