Ημερομηνία Διεξαγωγής:
27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
Χώρος Διεξαγωγής:
Αθήνα, Ελλάδα
Τύπος Εκδήλωσης:
Πανελλήνια Συνέδρια
Ιστοσελίδα:
1o Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροψυχολογίας

   

Αγαπητοί συνάδελφοι,  

Η Ελληνική Νευροψυχολογική Εταιρεία (ΕΝΨΕ) διοργανώνει το 1ο Συνέδριο για τη Νευροψυχολογία στην Ελλάδα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 27, 28 & 29 Απριλίου 2018.

H προ έτους επιτυχής Διημερίδα για τον εορτασμό της Ίδρυσης της πρώτης επιστημονικής εταιρείας για τη Νευροψυχολογία στην Ελλάδα, μας επιτρέπει να ελπίζουμε ότι το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροψυχολογίας θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας για εμπεριστατωμένη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση, την έρευνα και την κλινική πράξη. Για τον σκοπό αυτό έχουμε δημιουργήσει μια ευρεία θεματολογία που καλύπτει όλο το ηλικιακό φάσμα και έχουμε προσκαλέσει καταξιωμένους και επιφανείς Έλληνες και ξένους ομιλητές.

Το Συνέδριο θα προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης κεντρικών ομιλιών, στρογγυλών τραπεζών, προφορικών ανακοινώσεων και την εκπαίδευση μέσω συμμετοχής σε σεμινάρια και σε εργαστήρια. Επιπλέον, το Συνέδριο θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους συναδέλφους να παρουσιάσουν τις εργασίες τους και θα ενθαρρύνει εν γένει την έκφραση, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, τη συνεργασία και τη δικτύωση ατόμων και φορέων. Στο Συνέδριο θα καλωσορίσουμε αξιότιμους επιστήμονες που διακρίθηκαν μέσω του έργου τους σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο και θα ανακηρύξουμε τα πρώτα επίτιμα μέλη της ΕΝΨΕ.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου που είναι από τα αρχαιότερα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Ελλάδας. Το Αρεταίειο Νοσοκομείο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Η πρόσβαση είναι εύκολη στο χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου και απρόσκοπτη για τους συνέδρους με κινητικά προβλήματα.

Αγαπητοί συνάδελφοι σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην επιτυχία του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Νευροψυχολογίας και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά στην Αθήνα την ερχόμενη άνοιξη!

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,  

Ιωάννης Ζαλώνης, Πρόεδρος Συνεδρίου